dinsdag, juli 5, 2022
18.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Rotterdammer (25) aangehouden voor steekpartij en beroving in Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Toen een afgelopen 16 december wilde pinnen in Vlaardingen, liep dit uit op een beroving, waarbij een man die te hulp schoot, gestoken werd. De politie heeft nu een eerste verdachte aangehouden.

De 21-jarige man uit Vlaardingen pinde geld aan de Kraanvogellaan toen een groep van vijf tot zeven personen hem zijn geld afhandig wilden maken. Een 39-jarige man wilde het 21-jarige slachtoffer te hulp schieten, maar werd neergestoken. De groep ging er alsnog met het geld ervandoor.

Aanhouding
De politie startte een onderzoek en sprak met getuigen en omwonenden. Camerabeelden werden veiliggesteld en onderzocht. Het onderzoek leidde tot de aanhouding van een 25-jarige Rotterdam afgelopen maandag.

De recherche zet het onderzoek voort en hoopt ook de anderen uit de groep te kunnen opsporen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -