Twee aanhoudingen voor schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft voor de schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in Capelle aan den IJssel twee mannen aangehouden. Het gaat om een 31-jarige man uit Schiedam en een 19-jarige Rotterdammer. De twee werden door de politie achtervolgd in Utrecht, daarbij werd een vuurwapen uit het raam gegooid. In de Meern zijn ze aangehouden. Zij bleken het signalement te hebben als verdachten van de schietpartij

- Advertisement -

Rond acht uur stonden de twee mannen bij de woning aan de deur waarop de 47-jarige bewoner opendeed, hij had een afspraak met de twee mannen, die hem verder onbekend waren. Er ontstond een ruzie waarbij één van de daders een pistool trok en meerdere kogels afvuurde in de woning van de verdachte. Deze liep daarbij een schampschot op. Zijn 33-jarige vriendin was ook thuis maar raakte niet gewond.

De Forensische Opsporing is nog een flinke tijd bezig geweest met het onderzoek. De politie onderzoekt de zaak, mocht u iets gezien hebben of camerabeelden hebben neem dan contact op met de politie.

Lees ook : Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd