maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Politie houdt twee verdachten aan voor schietpartij Ooievaarspad Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft twee verdachten aangehouden voor de schietpartij op het Ooievaarspad in Capelle aan den IJssel. Het gaat om twee jongens van 15 jaar oud en wonen in Capelle aan den IJssel en Eindhoven.

De verdachten worden ervan verdacht bij een ruzie te hebben geschoten op een andere groepje jongeren. Bij de schietpartij werd een helm geraakt en het slachtoffer mag van geluk spreken dat hij het heeft overleefd. Het schietincident vond plaats achter de Dansenbuurt.

Lees meer in dit artikel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -