woensdag, oktober 27, 2021
13.6 C
Rotterdam
woensdag 27 oktober 2021

Haagse verdachte in onderzoek gedode Renée langer vast

Den Haag – De 41-jarige verdachte die afgelopen maandag werd aangehouden in het onderzoek naar de overleden 23-jarige vrouw blijft langer vast zitten. Het voorarrest wordt verlengd en hij wordt officieel verdacht van moord of doodslag en het in brand steken van het slachtoffer.

De 23-jarige Renée was in de nacht van zaterdag op zondag na een uitje met haar rugbyteam naar huis onderweg zijn toen zij nooit thuis kwam. Later die nacht werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd naar de Doorniksestraat waar haar stoffelijk overschot werd aangetroffen. De politie heeft inmiddels het gruwelijke detail naar buiten gebracht dat haar lichaam in brand was gestoken.

Wat volgde was een intensief politieonderzoek. Maandagochtend al werd de 41-jarige Ferry T. door een zwaarbewapend arrestatieteam ingerekend aan de Scheveningse Treilerweg. Donderdag 27 mei werd T. voorgeleid aan de rechter die zijn voorarrest met twee weken verlengde. Ferry is moord of doodslag ten laste gelegd en wordt ook verdacht van het in brand steken van het slachtoffer.

Stille tocht
Afgelopen woensdag werd er een stille tocht gehouden. De honderden mensen die meeliepen toonden de liefde voor Renée en het gemis wat zal achterblijven. De tocht liep van de Haagsche Rugby Club (HRC), waar ze lid was, en eindigde op de Doorniksestraat waar haar lichaam werd gevonden. Daar werden bloemen, kaarsen en ballonnen neergelegd.

Het rugbyteam zoekt steun bij elkaar op het eindpunt van de stille tocht

Related Articles

21-jarige verdachte aangehouden na schietpartij Schietbaanlaan Rotterdam (video)

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag 26 oktober een 21-jarige verdachte aangehouden naar aanleiding van...

Cocaïne ter waarde van bijna 40 miljoen euro in beslag genomen in Rotterdamse haven

0
Opnieuw is er een forse hoeveelheid cocaïne in beslag genomen in de Rotterdamse haven. Ditmaal...

Agenten trekken wapens op Koningslaan Rotterdam bij controle voertuig

0
Rotterdam - Dinsdag 26 oktober heeft de politie aan het begin van de middag een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Tentenkamp verder uitgebreid voor Halloweenfeest

Tentenkamp verder uitgebreid voor Halloweenfeest [...]

Schietpartij op de Schietbaanlaan in Rotterdam

Schietpartij op de Schietbaanlaan in Rotterdam [...]

C.N.A. Looslaan krijgt toch appartementencomplex

C.N.A. Looslaan krijgt toch appartementencomplex [...]

Bouwwethouder vindt nieuw gaatje voor 28 woningen

Bouwwethouder vindt nieuw gaatje voor 28 woningen [...]

Rotterdam geeft clubs 'kadootjes'

Rotterdam geeft clubs 'kadootjes' [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,072VolgersVolg