Dronken bestuurder rijdt meerdere keren door rood voor het oog van politie

0
51
Stockfoto : Controle voertuig

Politieagenten hebben afgelopen nacht in het werkgebied van Rotterdam Oost een dronken bestuurder aangehouden terwijl ze onderweg naar het bureau waren met een andere aangehouden verdachte. Voor hun dook een klein autootje op en de bestuurder ervan reed twee keer door rood. Daarnaast viel het op dat de bestuurder de bochten zo ruim als een vrachtwagen nam.

Toen de automobilist uiteindelijk stopte voor een groen verkeerslicht kreeg de bestuurder een stopteken en moest deze blazen. Deze blies uiteraard het A-tje van aanhouden waarop ook hij moest uitstappen om te worden aangehouden. De bestuurder bleek ladderzat en moest door agenten uit de auto worden gehaald en ondersteund worden met lopen. Hij kreeg naast de andere verdachte een plekje achter in de bus op weg naar het politiebureau. Hoeveel de bestuurder had gedronken is niet bekend.