Man ernstig gewond na schietpartij Loeffstraat Schiedam (video)

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Een man is maandagmiddag 26 juli ernstig gewond geraakt bij een schietpartij in de Loeffstraat in Schiedam. Het slachtoffer werd zwaargewond naast een auto aangetroffen. Hulpverleners startte direct bij aankomst de reanimatie van het slachtoffer.

Update: Het slachtoffer is inmiddels komen te overlijden, zo heeft de politie laten weten.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer direct met spoed overgebracht naar het Erasmus MC. De komst van het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter werd niet afgewacht. Politieagenten hebben de ambulance begeleid en bewaken het slachtoffer.

Artikel gaat verder onder foto

Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. Volgens omstanders waren er drie personen bij het voertuig, niet veel later klonken er knallen en renden er twee weg. Of dit inderdaad zo is geweest kan nog niet worden bevestigd door de politie.

Getuigenoproep
De politie zegt nog niet te weten wat er zich precies heeft afgespeeld en roept eventuele getuigen op om contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website en via 0800-7000.

 

- Advertisement -

Gerelateerd