Slachtoffer schietincident Schiedam overleden; Twee verdachten aangehouden

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Het slachtoffer dat maandagmiddag werd neergeschoten op de Loeffstraat in Schiedam, is overleden aan zijn verwondingen. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

Artikel gaat verder onder video

- Advertisement -

Gistermiddag werd de man zwaargewond naast zijn auto aangetroffen. Al snel bestond het vermoeden dat hij was neergeschoten, wat nader onderzoek ook bevestigde. Het slachtoffer werd gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hier kwam de 32-jarige man alsnog te overlijden.

De politie startte direct een groot onderzoek. Dit leidde naar twee verdachten die in de nacht van 26 op 27 juli werden aangehouden. Het betreffen een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 19-jarige man uit Hoek van Holland. Beide mannen zitten vast en worden verhoord. De politie laat weten dat het onderzoek verder gaat en dat meerdere aanhoudingen niet worden uitgesloten.

Tips melden
Bij het rechercheonderzoek kan de politie de hulp van getuigen goed gebruiken. Ook camerabeelden zijn welkom. Heeft u iets gezien of gehoord, meld dit dan aan de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via de website.


Lees ook:

Man ernstig gewond na schietpartij Loeffstraat Schiedam (video)

- Advertisement -

Gerelateerd