Toedracht dodelijke schietpartij Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel nog een raadsel; Wisam werd eerder mishandeld door broers

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Het is nog een raadsel waarom de 37-jarige Wisam vrijdagavond is doodgeschoten. Wisam een bekende dj in de Iraakse gemeenschap werd in het parkje van het Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel neergeschoten toen hij zijn hond aan het uitlaten was. Hij bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, Wisam werd door omstanders nadat zij knallen hadden gehoord ernstig gewond aangetroffen. Zijn hond die uit aan het uitlaten was week niet van zijn zijde. Na het schietincident was er een rode Renault Clio weggereden. Deze is brandend teruggevonden op de Burgemeester van Beresteijnlaan in de wijk Schollevaar, ongeveer 6 kilometer verderop op een minuut of 10 rijden. De politie heeft bevestigd dat het om de vluchtauto gaat, welke eerder is gestolen.

- Advertisement -

Wat de toedracht is van de schietpartij is nog onduidelijk. Een woordvoerder van de politie laat weten alle scenario’s nog open te houden. Er wordt rekening gehouden met een afrekening binnen het criminele circuit, maar ook een ruzie binnen de familiesfeer behoort tot de opties. Een groot team van de recherche is op de zaak gezet.

De Telegraaf en Crimesite melden op basis van eigen onderzoek dat Wisam eerder conflicten had met zijn broers Omar en Ali, een tweeling. De mishandeling vond plaats op 5 mei 2016 terwijl zijn broer een locatie- en contactverbod had. Wisam werd toen geschopt en geslagen, de broers zijn destijds veroordeeld voor gevangenisstraffen en zijn bekend met een reeks van geweldsincidenten.

Lees ook :

Slachtoffer (37) schietpartij Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel overleden (video)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie zorgt voor schade aan voordeur van woning Lijnzaaddreef Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagnacht 20 juni rond 2.14 uur heeft er een explosie plaatsgevonden op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse. Door...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Verkeersregelaar aangereden in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Maandagochtend 17 juni is een verkeersregelaar gewond geraakt tijdens zijn werk op de...

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...