Politie houdt jongen (15) aan als verdachte van dodelijke steekpartij Rotterdam Beverwaard

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een 15-jarige jongen aangehouden als verdachte van de steekpartij in het parkje langs de Goedenraadweg in Rotterdam-Beverwaard. De jongen meldde zichzelf op het politiebureau. Hij zou de 15-jarige Joshua hebben doodgestoken afgelopen donderdagmiddag.

De 15-jarige jongen werd nabij het voetbalveld in het park neergestoken, hulpverleners hebben nog getracht hem te reanimeren maar het bleek tevergeefs. Joshua overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

De politie heeft de hele avond onderzoek gedaan. Daarbij zijn sporen veiliggesteld, pas tegen het einde van de avond vertrokken de rechercheurs van de plaats delict. Wat er precies vooraf is gegaan aan de steekpartij is nog niet bekend.

Buurt geschokt na doodsteken 15-jarige jongen in Rotterdam-Beverwaard

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd