Busje waarmee Hoofddorper is ontvoerd, aangetroffen in Gouda

Date:

Deel bericht:

Gouda / Cruquius – In het onderzoek naar de ontvoering van de 56-jarige Hoofddorper is zondag 8 augustus een betrokken voertuig aangetroffen in Gouda. Inmiddels is aldaar een groot onderzoek opgezet.

Donderdag 5 augustus werd rond kwart over zes het slachtoffer ontvoerd. Hij werd een rood busje ingetrokken die er daarna vandoor ging. Sindsdien is de man spoorloos.

- Advertisement -

Onderzoek leidde diezelfde avond nog tot de aanhouding van zes verdachten in Gouda. De verdachten zijn drie Rotterdammers van 22, 22 en 30 jaar oud. Daarnaast is er een 31-jarige man uit Zwijndrecht en een 33-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Ze zitten vast en hun betrokkenheid wordt verder onderzocht.

Vandaag werd een rode bus aangetroffen op een industrieterrein bij de Nijverheidsstraat en Ambachtstraat. Dit zou dus het voertuig betreffen waar de Hoofddorper in zou zijn getrokken in Cruquius.

De omgeving is inmiddels ruim afgezet en de politie is in grote getale aanwezig. Eveneens leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) zijn gesignaleerd.

Artikel gaat verder onder foto’s

Slachtoffer nog altijd spoorloos, beloning voor gouden tip

De ontvoerde man zou mogelijk niet eens het beoogde doelwit zijn geweest. Dit liet de politie eerder weten. De man zelf is nog altijd spoorloos en de politie maakt zich ernstige zorgen. Eerder vandaag loofde het Openbaar Ministerie een beloning uit van €15.000,- voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...