Twee aanhoudingen na aantreffen overleden man in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Er zijn twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar het overlijden van een 56-jarige man in Den Haag. Hij werd in de nacht van 2 op 3 september dood aangetroffen in een parkje langs de Lijnbaan.

Rond twee uur ’s nachts werd de 56-jarige Hagenaar dood aangetroffen in een onverlicht stuk groenstrook langs de Lijnbaan, naast de Loosduinsebrug. De recherche startte een groot onderzoek en verklaarde al snel geen misdrijf uit te kunnen sluiten.

- Advertisement -

Het slachtoffer, genaamd Rinus, was een man van de straat. Hij woonde sinds enkele maanden bij een opvang op enkele honderden meters van het parkje waar hij gevonden is. De plek is met name in de avond een bekende hangplek voor daklozen en zwervers. Maar wat zich daar die bewuste avond afspeelde, is vooralsnog een mysterie.

Aanhoudingen
Inmiddels heeft het Openbaar Ministerie (OM) bekend gemaakt dat een 34-jarige vrouw en een 35-jarige man uit Den Haag aangehouden. Het OM zegt dat zij ‘betrokken zijn’ bij het overlijden van het 56-jarige slachtoffer. Zij zijn afgelopen vrijdag al voorgeleid en hun voorarrest is met twee weken verlengd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Uitgebrande keuken nadat vlam in de pan slaat Klencke Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - Zondagavond 19 mei rond 22.03 uur is er brand uitgebroken in een keuken van een...

Woonboerderij uit 1894 verwoest door blikseminslag in Den Dungen

Den Dungen - Zondagavond brak brand uit in een woonboerderij uit 1894 aan de Bramerslandstraat in Den Dungen....

Café Ons Stekkie Herenwaard Rotterdam doorzeefd met kogels, wie weet meer?

Rotterdam - Vrijdag, net na middernacht, is er geschoten op een café aan de Herenwaard in IJsselmonde. De...

Grootschalige Hulpdiensten Oefening in Middelharnis: Voorbereid op het Ergste!

Middelharnis - In een leegstaand schoolgebouw aan de Schoolstraat in Middelharnis hebben de afgelopen dagen hulpdiensten een grootschalige...