Twee aanhoudingen na aantreffen overleden man in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Er zijn twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar het overlijden van een 56-jarige man in Den Haag. Hij werd in de nacht van 2 op 3 september dood aangetroffen in een parkje langs de Lijnbaan.

Rond twee uur ’s nachts werd de 56-jarige Hagenaar dood aangetroffen in een onverlicht stuk groenstrook langs de Lijnbaan, naast de Loosduinsebrug. De recherche startte een groot onderzoek en verklaarde al snel geen misdrijf uit te kunnen sluiten.

- Advertisement -

Het slachtoffer, genaamd Rinus, was een man van de straat. Hij woonde sinds enkele maanden bij een opvang op enkele honderden meters van het parkje waar hij gevonden is. De plek is met name in de avond een bekende hangplek voor daklozen en zwervers. Maar wat zich daar die bewuste avond afspeelde, is vooralsnog een mysterie.

Aanhoudingen
Inmiddels heeft het Openbaar Ministerie (OM) bekend gemaakt dat een 34-jarige vrouw en een 35-jarige man uit Den Haag aangehouden. Het OM zegt dat zij ‘betrokken zijn’ bij het overlijden van het 56-jarige slachtoffer. Zij zijn afgelopen vrijdag al voorgeleid en hun voorarrest is met twee weken verlengd.

- Advertisement -

Gerelateerd