Man (43) aangehouden voor zware mishandeling vrouw Dennekruid Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond een 43-jarige man aangehouden als verdachte van een zware mishandeling van een 33-jarige vrouw in een woning aan de Dennekruid in de Rotterdamse wijk Ommoord. De vrouw werd dinsdagmorgen zwaargewond aangetroffen in haar woning na een melding van een bedreiging.

- Advertisement -

Het slachtoffer is met een zware verwonding overgebracht naar het ziekenhuis. De politie meldde aanvankelijk dat het om een steekpartij zou gaan maar dit bleek niet het geval te zijn. Hoe de vrouw de verwonding dan wel heeft opgelopen wordt nog onderzocht. De politie meldt dat het gaat om een incident in de relationele sfeer.

Agenten kwamen op dinsdagmorgen rond kwart voor zeven af op een melding van bedreiging. Een man trapte de deur kapot en ging de woning binnen. Bij aankomst van de agenten was de man al gevlucht. De politie trof de vrouw zwaargewond in de woning aan. De vier kinderen in de woning mankeerden gelukkig niets en zijn ergens anders opgevangen. Volgens buren rommelt het vaker en zijn er bij verschillende instanties al meerdere meldingen gemaakt van huiselijk geweld.

Vrouw zwaargewond na mishandeling Dennekruid Rotterdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Kapperszaak compleet verwoest door grote brand Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een kapperszaak aan de Mijnsherenlaan is woensdagmiddag 8 mei volledig uitgebrand. De brand ontstond even na...

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Forse vertraging door ongeluk met auto A16 Rotterdam-Alexander

Rotterdam - Het verkeer op de A16 in de richting van het Terbregseplein moet rekening houden met vertraging...