donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Man gewond na steekpartij Groenewoud Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Bij steekpartij aan de Groenewoud in Spijkenisse is zondagavond rond half zeven een man gewond geraakt. Het slachtoffer werd met een zware steekverwonding in zijn buik aangetroffen in het filiaal van Jack Rippies.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Erasmus Mc. Het is onduidelijk waar het steekincident precies heeft plaatsgevonden. Vermoedelijk dat de man de zaak is binnengelopen. De politie hoort getuigen en doet verder onderzoek. Het is ook voor hen niet helemaal duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld.

Lees ook :

Steekpartij Groenewoud Spijkenisse kwam voort uit langer spelende ruzie

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -