vrijdag, juli 1, 2022
18.6 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Politie verricht meerdere aanhoudingen na schietpartij Intratuin Zevenhuizen

- advertentie -

Zevenhuizen – De politie heeft maandagavond meerdere aanhoudingen verricht na een mogelijk schietpartij op de parkeerplaats van de Intratuin aan de Bredeweg in Zevenhuizen. Op de parkeerplaats was een ruzie ontstaan, daarbij is iemand geslagen en bestolen. Er zou tijdens de ruzie zijn geschoten.

Na de schermutselingen gingen de verdachten ervandoor in een auto. De politie ondervroeg meerdere getuigen en kreeg al snel meerdere verdachten in beeld. Op verschillende locaties zijn er invallen verricht en personen aangehouden. Om hoeveel verdachten het gaat heeft de politie niet bekend gemaakt.

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij op parkeerplaats Intratuin Zevenhuizen (video)


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,234VolgersVolg
- advertentie -