donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Politie verricht meerdere aanhoudingen na schietpartij Intratuin Zevenhuizen

- advertentie -

Zevenhuizen – De politie heeft maandagavond meerdere aanhoudingen verricht na een mogelijk schietpartij op de parkeerplaats van de Intratuin aan de Bredeweg in Zevenhuizen. Op de parkeerplaats was een ruzie ontstaan, daarbij is iemand geslagen en bestolen. Er zou tijdens de ruzie zijn geschoten.

Na de schermutselingen gingen de verdachten ervandoor in een auto. De politie ondervroeg meerdere getuigen en kreeg al snel meerdere verdachten in beeld. Op verschillende locaties zijn er invallen verricht en personen aangehouden. Om hoeveel verdachten het gaat heeft de politie niet bekend gemaakt.

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij op parkeerplaats Intratuin Zevenhuizen (video)

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -