Verdachte (20) aangehouden voor fataal schietincident op Westerbeekstraat in Rotterdam tijdens oudjaarsdag

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagmiddag 2 januari heeft de politie een 20-jarige Rotterdammer aangehouden in het onderzoek naar de fatale schietpartij op de Westerbeekstraat op oudjaarsdag. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het 31-jarige slachtoffer.

Het slachtoffer betreft de 31-jarige Rotterdammer Stephano van Engel. Hij was op oudjaarsdag onderweg naar zijn ouders, woonachtig aan de Westerbeekstraat. Voor zijn ouderlijk huis wordt hij rond 19.20 uur beschoten en raakt dodelijk gewond.

- Advertisement -

De exacte aanleiding van het schietincident is nog onbekend en wordt door de recherche uitgezocht. Het onderzoek leidde naar de 20-jarige verdachte, eveneens uit Rotterdam. Wat zijn relatie is tot het slachtoffer is niet bekend. De politie zegt de rol van de verdachte te onderzoeken en sluit meerdere aanhoudingen nog niet uit.

- Advertisement -

Gerelateerd