Opnieuw bewoners Spijkenisse zonder stroom na uitvallen aggregaat

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Vrijdagmiddag 7 januari zijn weer enkele honderden huishoudens in Spijkenisse zonder stroom komen te zitten. Dit in verband met het uitvallen van een noodaggregaat.

Donderdagochtend ontstond brand in de kelder van een verdeelstation. Gevolg van de brand was een grote stroomstoring die tot laat in de avond duurde. Er werd een tijdelijke oplossing gecreëerd door het plaatsen van noodstroomaggregaten.

- Advertisement -

Stedin is bezig met herstelwerkzaamheden. Tot dat moment moeten aggregaten zorgen voor de stroomvoorziening. Geschat wordt dat de storing voor miljoenen aan kosten zal zorgen voor de Netbeheerder, omdat zij verplicht zijn elke getroffen klant moeten compenseren, tezamen met de herstelkosten.

Aggregaat uitgevallen
Opnieuw kwamen 294 aansluitingen zonder stroom te zitten. Stedin laat weten dat er een aggregaat is uitgevallen. Er wordt een nieuwe stroomaggregaat aangesloten om zo snel mogelijk de stroomvoorziening te herstellen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jerrycans met restjes benzine zorgen voor brandweerinzet Schooleksterhoek Spijkenisse

Spijkenisse - Dinsdagavond om 19:52 uur is er een melding binnengekomen van een mogelijke gaslucht in een portiek...

Twee personen aangereden door voertuig Anjerplein Spijkenisse

Spijkenisse - Zondagmiddag 19 mei rond 13.48 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan het Anjerplein in Spijkenisse. De...

Politie-inzet na vuurwapenmelding Lenteakker Spijkenisse

Spijkenisse - Zondagmiddag 19 mei rond 17.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Lenteakker in Spijkenisse. Vanmiddag...

Veel schade na uitslaande brand Spavoorde Spijkenisse

Spijkenisse - Vrijdagavond 17 mei rond 18.48 uur is er een uitslaande brand uitgebroken in een slaapkamer van...