Rechter veroordeeld Rotterdammer (32) voor schietpartij Donge Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De rechter heeft de 32-jarige Rotterdammer Hemen R. veroordeeld voor vijf jaar cel  na een schietpartij op de Donge in Rotterdam. De verdachte schoot daar tot twee keer toe in het been van het 27-jarige slachtoffer.

De schietpartij welke op 31 juli 2021 plaatsvond, ontstond vlak na de stille toch voor de doodgestoken Daniël, die werd na een ruzie in het museumpark in Rotterdam doodgestoken.

Hemen R. wilde verhaal gaan halen bij het broertje van het slachtoffer, die zou ervoor gezorgd hebben dat Hemen R. de cel in zijn gedraaid vanwege een verklaring voor betrokkenheid bij een steekpartij.

Er ontstond ruzie waarop R. het slachtoffer van dichtbij twee keer in zijn been schoot. R. Ontkende maar de rechter vond het bewijs voldoende overtuigend en veroordeelde R. voor poging doodslag met vijf naar gevangenisstraf.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd