Vijfde verdachte aangehouden dodelijke schietpartij Schiltmanstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft op dinsdag 18 januari een 18-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van een dodelijke schietpartij. De Rotterdammer wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de schietpartij op 11 oktober in de Schiltmanstraat in Rotterdam, daarbij kwam de 20-jarige Roncherello om het leven.

De schietpartij ontstond nadat het slachtoffer samen met vrienden was overvallen bij een pinautomaat aan de Putsebocht. Het slachtoffer en zijn vrienden achtervolgden de overvallers, in de Schiltmanstraat werd het vuur op het slachtoffer geopend. Hij werd dodelijk getroffen, zijn vrienden brachten hem snel naar het ziekenhuis, maar het bleek tevergeefs.

Eerder werden er al vier andere Rotterdammers aangehouden, daarbij zit de vermoedelijke schutter. Ze zitten allemaal nog vast, het onderzoek is nog steeds in volle gang

Lees ook : Dode (20) na schietpartij Schiltmanstraat Rotterdam (video)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd