Woning beschoten Jan Kobellstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een woning in de Jan Kobellstraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond tien voor half drie beschoten. In de gevel en de ruit van de woning zijn meerdere inslagen aangetroffen. Op straat zijn door agenten hulzen aangetroffen.

Er raakte bij de schietpartij niemand gewond. Het is nog niet bekend waarom er op de woning is geschoten. De politie is een onderzoek gestart en bekijkt de toedracht van het incident.

Ontploffing

Niet veel verderop op het Piet Paaltjensplein in Rotterdam-Spangen raakte een man zwaargewond. In of voor de woning ontplofte er een zwaar explosief, het slachtoffer werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is de tweede keer dat er een ontploffing is in dezelfde straat. Een nacht eerder was een pand voor kinderopvang het doelwit.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd