Twee tieners aangehouden voor steekpartij Rotterdam Design College

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft een 13 en 15-jarige jongen aangehouden voor de steekpartij op het Rotterdam Design College. In de school gelegen aan de Beukelsdijk in Rotterdam west vond dinsdagmiddag een steekpartij plaats. Een 14-jarige leerling werd neergestoken in de rug.

Het slachtoffer is door personeel van de ambulance en het traumateam behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. Er was geen sprake van een spoedtransport. De politie onderzoek nog wat de aanleiding is geweest. De politie verwacht niet dat er meer aanhoudingen worden verricht.

Het Design College is kwam in december 2018 in het nieuws toen de 16-jarige Humeyra werd doodgeschoten door Bekir E.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd