woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Onderzoek naar vermiste stuurman gekapseisd schip gaat verder; getuigen en camerabeelden gezocht

- advertentie -

Rotterdam – De politie zoekt naar mensen die mogelijk getuige waren, of beelden hebben van het omgeslagen schip afgelopen donderdag.

Donderdag kapseisde rond kwart voor zes ’s avonds een binnenvaartschip. De schipper wist het oppervlakte te halen, maar de stuurman is nog altijd vermist.

Tekst gaat verder onder video

De politie laat weten dat het onderzoek nog altijd doorgaat en is op zoek naar getuigen of camerabeelden: “We weten dat langs de waterkant veel fietsers, vissers, wandelaars en bootspotters zijn. Was u die middag aan het recreëren aan de Noordzeeweg op de Landtong ter hoogte van de Maeslantkering of tussen Hoek van Holland en Maassluis aan de Maeslantkeringweg? Neem dan contact op met de Nautische Afdeling van de Zeehavenpolitie.”

Contactopnemen kan via het algemene nummer 0900-8844, of via Whatsapp op 06-226308203.

Lichaam gevonden in zoektocht
Dinsdag 19 april heeft de politie wel een overleden persoon uit het water gevist in het havengebied op de kop van de Maasvlakte, maar dit zou niet om de vermiste stuurman gaan. Het stoffelijk overschot zou al langere tijd in het water hebben gelegen en inmiddels niet meer te identificeren zijn.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -