Restaurant Vierambachtsstraat Rotterdam voor derde keer beschoten

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een restaurant in de Vierambachtsstraat in Rotterdam is afgelopen nacht voor de derde keer beschoten. Rond twee uur vannacht werd er bij de politie een melding gemaakt van een schietpartij. Ter plekke bleek er een kogelgat in het rolluik te zitten.

De politie heeft de omgeving vastgezet en onderzoek verricht. De kogel was door het rolluik heen gegaan en had ook de ruit erachter geperforeerd. De zaak was gelukkig op het moment van de schietpartij gesloten.

- Advertisement -

Het is niet de eerste keer dat het pand is beschoten. In Januari werd er ook al op het pand geschoten en ook in Maart werd het pand beschoten.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd