Inzittenden neergestort vliegtuigje Calandkanaal vermoedelijk gevonden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam, buitenland – Afgelopen weekend zijn vermoedelijk de twee overleden inzittenden van het vliegtuigje gevonden die neerstortte in het Calandkanaal bij Rotterdam. Dit wordt gemeld in Noorse media.

Op 5 juni werd groot alarm geslagen, nadat er brokstukken van het vliegtuigje dreven in het water. Na onderzoek bleek het te gaan om een klein toestel met daarin twee inzittenden: Lars Haukeland (58) en diens zoon Filip Haukeland (15) uit Noorwegen.

Meerdere dagen werd tevergeefs verzocht naar het wrak en de twee slachtoffers. Afgelopen weekend zou de Nederlandse politie twee overleden personen hebben gevonden, zo laat de advocaat van de familie weten aan de media. De Nederlandse Politie wil niets bevestigen.

Hoewel de officiële identificatie nog moet plaatsvinden, zegt de advocaat dat de familie aan de Noorse media ervan overtuigd te zijn dat het om Lars en Filip gaat. En hoewel het een zware periode is, zeggen ze opgelucht te zijn dat ze nu gevonden zijn.

De advocaat van de familie laat verder aan de media weten dat de familie dankbaar is voor de inspanningen van zowel de Noorse als Nederlandse politie.

- Advertisement -

Gerelateerd