Inzittenden neergestort vliegtuigje Calandkanaal vermoedelijk gevonden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, buitenland – Afgelopen weekend zijn vermoedelijk de twee overleden inzittenden van het vliegtuigje gevonden die neerstortte in het Calandkanaal bij Rotterdam. Dit wordt gemeld in Noorse media.

Op 5 juni werd groot alarm geslagen, nadat er brokstukken van het vliegtuigje dreven in het water. Na onderzoek bleek het te gaan om een klein toestel met daarin twee inzittenden: Lars Haukeland (58) en diens zoon Filip Haukeland (15) uit Noorwegen.

- Advertisement -

Meerdere dagen werd tevergeefs verzocht naar het wrak en de twee slachtoffers. Afgelopen weekend zou de Nederlandse politie twee overleden personen hebben gevonden, zo laat de advocaat van de familie weten aan de media. De Nederlandse Politie wil niets bevestigen.

Hoewel de officiële identificatie nog moet plaatsvinden, zegt de advocaat dat de familie aan de Noorse media ervan overtuigd te zijn dat het om Lars en Filip gaat. En hoewel het een zware periode is, zeggen ze opgelucht te zijn dat ze nu gevonden zijn.

De advocaat van de familie laat verder aan de media weten dat de familie dankbaar is voor de inspanningen van zowel de Noorse als Nederlandse politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...