Drie verdachten aangehouden voor dodelijke steekpartij Prins Hendriklaan Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – De politie heeft voor de dodelijke steekpartij op de Prins Hendriklaan in Vlaardingen drie tieners aangehouden. Het gaat om drie verdachten van 16, 19 en 19 jaar uit Vlaardingen. Ze zijn vermoedelijk betrokken geweest bij het incident.

Lees ook: Dode en zwaargewonde na steekpartij Prins Hendriklaan Vlaardingen

Een 18-jarige jongen kwam om het leven, vermoedelijk degene die heeft geprobeerd het 19-jarige slachtoffer te beroven. Er ontstond een gevecht waarbij de 18-jarige werd gestoken en kwam te overlijden.

Wat voor rol het drietal heeft gehad is niet bekend. Het 19-jarige slachtoffer werd aangehouden als verdachte, maar mag het proces thuis afwachten. De politie onderzoekt of er daadwerkelijk sprake is geweest van een beroving.

- Advertisement -

Gerelateerd