12-08 112 Rijnmond Kort: Grote drugsvangst in haven Rotterdam, Beachclub 8 Rockanje verwoest door brand en verdachte koffer voor eethuis

Date:

Deel bericht:

In dit nieuwsbericht vind je een verzameling van 112-nieuws van vrijdag 12 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

22:15 Brandweer blust bermbrand Vrijenburgweg Barendrecht

In Barendrecht heeft langs de Vrijgenburgweg een stuk berm in de brand gestaan. De brandweer rukte met één wagen uit en wist het vuur snel te blussen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -

22.00 Politie onderzoekt verdachte koffer voor Turks eethuis Wolphaertsbocht Rotterdam

De politie heeft vrijdagavond de omgeving van een Turks eethuis ruim afgezet na de vondst van een verdachte koffer. De koffer werd aangetroffen voor het restaurant en het was niet bekend of dit bewust was gedaan. Een explosieven verkenner heeft met een speciaal apparaat in de koffer gekeken en deze bleek leeg te zijn. De koffer is meegenomen door de politie.

Lees meer: Explosieven verkennen onderzoekt verdachte koffer voor eethuis Boergoensestraat Rotterdam

21:45 Hulpdiensten op zoek naar vermiste kinderen in Ouddorp

De hulpdiensten hebben vrijdagavond enige tijd gezocht naar twee vermiste kinderen ter hoogte van het Flauwe Werk in Ouddorp. De kinderen werden vermist op het strand en de ouders ervan meldden zich bij de Reddingsbrigade. Door snel te zoeken werden ze in goede gezondheid weer aangetroffen.

20:59 Brandweer rukte uit voor mogelijke gaslekkage in winkel Kleiweg Rotterdam

Op de Kleiweg in Rotterdam ontstond er door een kapotte koeling een mogelijke gaslekkage. De brandweer kwam ter plekke, maar kon gelukkig geen verhoogde waardes meten. De koeling die defect was gegaan is uitgezet en zal moeten worden gerepareerd.

16.40 Bestelbus gaat in vlammen op Laan 1940-1945 Maassluis

Ter hoogte van het station in Maassluis is op de Laan 1940-1945 een bestelbus in brand gevlogen. De brandweer rukte met een tankautospuit uit maar kon helaas niet voorkomen dat de voorkant toch al volledig was weggebrand. De auto is onherstelbaar beschadigd en zal moeten is geborgen door een berger. De oorzaak is vermoedelijk een technisch defect geweest.

16:00 Brand in maïsverwerkingsmolen snel onder controle Rijnhaven Rotterdam

De brandweer kreeg vanmiddag een melding van een brand aan de Rijnhaven Zuidzijde. Hier stond een motor van een maïsverwerkingsmolen in brand. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand blussen. Bij de brand kwam korte tijd rook vrij die van buitenaf goed te zien was.

Lees meer: Grote brand in bedrijfspand Rijnhaven Z.Z Rotterdam

13.00 Bruggen gekoeld vanwege warmte

Meerdere bruggen in Rotterdam en Omstreken worden gekoeld vanwege de warmte. Door de hitte kan het brugdek uit gaan zetten waardoor deze niet meer zal kunnen sluiten. Door het brugdek te koelen kan dit worden voorkomen.

Koelen van brugdek op de Spijkenisserbrug

12.00 Portiek beschoten Goudse Rijweg Rotterdam

Een bewoner van een portiek aan de Goudse Rijweg in Rotterdam is afgelopen nacht beschoten. Rond 05.30 uur ontdekte een bewoner de inslagen en zag hulzen liggen.

08:00 Douane onderschept 300 kilo cocaïne

De Douane heeft donderdag in de haven van Rotterdam weer een forse hoeveel cocaïne onderschept. Het gaat om 300 kilo dat verstopt zat tussen vismeel. Deze zaten in een scheepscontainer vanuit Chili welke onderweg was naar een bedrijf in Amersfoort. Dit bedrijf heeft er vermoedelijk niets mee te maken.

06:00 Honderden protestvlaggen opgehangen in Alblasserdam

Tientallen mensen hebben afgelopen nacht in Alblasserdam bijna 500 vlaggen opgehangen in Alblasserdam. De Nederlandse vlaggen werden omgekeerd opgehangen aan onder andere lichtmasten en andere objecten. De “demonstranten” willen zo laten zien dat ze boeren steunen in het stikstofbeleid van het kabinet.

05:00 Strandtent Beachclub 8 Rockanje verwoest door brand

In Rockanje is afgelopen nacht een strandtent in vlammen opgegaan. Rond 05.00 uur vannacht werd de brand ontdekt en bij aankomst van de brandweer was er al geen redden meer aan. De brandweer zette in op het gecontroleerd uitbranden van het pand en wist overslag naar de duinen te voorkomen. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Van Beachclub 8 is niets meer over.

Lees meer: Grote brand verwoest strandtent Beachclub 8 Swinsedreef Rockanje

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jongen zwaargewond na kopstoot tegen tunneltje Albert Schweitzerpad Rotterdam

Rotterdam - Een jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk in een fietstunnel. De jongen zou...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Bussen vol met namaakartikelen in beslag genomen in Rotterdam

Rotterdam - Bij een controle gericht op het bestrijden van handel in namaak artikelen zijn dinsdag 28 november...

Drugslab in oude studentenkamer Aristotelesstraat Rotterdam

Rotterdam - Een zoemend geluid en een anonieme tip deden samen vermoeden dat er in een studentenpand aan...