112 Rijnmond kort: Stroomstoring door kortsluiting in stroomkabel, schietpartij Bergschenhoek blijkt loos alarm en brand in trein

Date:

Share post:

- Advertisement -

In dit nieuwsbericht vind je een verzameling van 112-nieuws van dinsdag 16 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

Stroomstoring door geklapte kabel van der Helmstraat Rotterdam

In een portiek van een flatgebouw aan de Van der Helmstraat in Rotterdam is maandagavond rond half twaalf kortsluiting ontstaan in een stroomkabel. De kabel klapte, en de meterkast waar deze doorheen liep was van binnen behoorlijk zwart geworden. Meerdere woningen in de wijk hadden voor langere tijd geen stroom.

Lees meer: Stroomstoring door geklapte kabel van der Helmstraat Rotterdam 

Geen sporen van schietpartij na melding van knallen W.G Witteveenplein Bergschenhoek

Bewoners van een flat aan het W.G Witteveenplein in Bergschenhoek hebben maandagavond rond 23.00 uur de politie gebeld dat er mogelijk een schietpartij zou hebben plaatsgevonden. Agenten kwamen vervolgens met kogelwerende vesten ter plaatse, maar troffen gelukkig niets aan.

Lees meer: Geen sporen van schietpartij na melding van knallen W.G Witteveenplein Bergschenhoek 

Brand in cabine van goederentrein op rangeerterrein Botlekweg Rotterdam

Een machinist heeft maandagavond snel de brandweer ingeschakeld nadat er in zijn cabine van de locomotief brand was ontstaan. Het gebeurde op het rangeerterrein bij de Botlekweg in Rotterdam. De machinist heeft de brand zelf grotendeels weten te blussen met een poederblusser.

Lees meer: Brand in cabine van goederentrein op rangeerterrein Botlekweg Rotterdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd