112 Rijnmond kort: Politie lost waarschuwingsschot in Rotterdam, OM eist 36 maanden cel tegen slachtoffer schietpartij Intratuin

Date:

Share post:

- Advertisement -

In dit nieuwsoverzicht vind je een verzameling van 112-nieuws van donderdag 18 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

18.00 Twee mannen opgepakt na melding schietpartij Purmerhoek Capelle aan den IJssel

De politie heeft een 30-jarige man uit Rotterdam en een 45-jarige Capellenaar aangehouden na een melding van een schietpartij in een flatwoning aan de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel. De politie kreeg een melding binnen dat iemand was beschoten, ter plekke bleek dat de verwonding niet afkomstig kon zijn van een vuurwapen. Het vermoeden bestaat dat er is geschoten met een gelblaster of een balletjes pistool. De politie doet onderzoek.

Lees verder: Verdachten aangehouden na melding schietpartij Purmerhoek Capelle aan den Ijssel

17.30 Fietsaccu ontploft in winkel Langenhorst Rotterdam

Een persoon is donderdagmiddag lichtgewond geraakt nadat in een fietsenwinkel aan de Langenhorst in Rotterdam een fietsaccu ontplofte. Door de explosie vlogen er fragmenten in het rond en één persoon werd geraakt. Deze liep lichte brandwondjes op, maar kon ter plekke worden behandeld. De brandweer heeft de rook verdreven uit de winkel. De oorzaak is niet bekend.

Lees verder: Fietsaccu ontploft in fietsenwinkel Langenhorst Rotterdam

10.00 Ruzie mondt uit in steekpartij Quadenoord Rotterdam

Een ruzie is donderdagochtend uitgemond in een steekpartij. Een man en een vrouw kregen op het Quadenoord in Rotterdam ruzie met elkaar waarop één van de twee betrokkenen een mes pakte en daarmee verwondingen toebracht. Een vrouw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht, en een man is aangehouden.

06.00 OM eist 36 maanden cel tegen slachtoffer schietpartij Intratuin Zevenhuizen

Het Openbaar Ministerie eist 36 maanden, waarvan 6 voorwaardelijk cel tegen het slachtoffer van de schietpartij op het parkeerterrein van de Intratuin in Zevenhuizen. Het slachtoffer wilde op de parkeerplaats een drugsdeal sluiten, maar werd beroofd. Tijdens het gevecht dat ontstond werden er schoten gelost. Bezoekers van de kerstmarkt werden ongewild getuige van het schietincident. De schutter zelf is nog altijd voortvluchtig.

Lees verder: op Zuidplas Vandaag

05.00 Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachte met vuurwapen Wolphaertsbocht Rotterdam

De politie heeft afgelopen nacht op de Wolphaertsbocht in Rotterdam een waarschuwingsschot gelost. Agenten kwamen af op een melding van twee mannen die een lang vuurwapen bij zich hadden. Toen de man met het wapen instructies van de agenten niet opvolgden werd er een waarschuwingsschot gelost.

Lees meer: Politie lost waarschuwingsschot op Wolphaertsbocht Rotterdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd