Meerdere dodelijke slachtoffers nadat vrachtwagen van Zuidzijdsedijk rijdt in Nieuw-Beijerland

Date:

Deel bericht:

Nieuw-Beijerland – Zaterdag 27 augustus zijn meerdere slachtoffers gevallen bij ongeval aan de Zuidzijdsedijk in Nieuw-Beijerland. Hulpdiensten hebben groots opgeschaald. 

Update: Zes doden en zeven gewonden nadat vrachtwagen inrijdt op buurtbarbecue Zuidzijdsedijk Nieuw-Beijerland

- Advertisement -

De Politie laat weten dat de vrachtwagen van de dijk is gereden, waarna meerdere personen gewond zijn geraakt. Dit gebeurde ter hoogte van de Langeweg. Onder aan de dijk was ten tijde van het incident een buurtbarbecue gaande bij een lokale ijsclub.

Volgens de Politie zijn er “meerdere slachtoffers” gevallen, waaronder ook dodelijke slachtoffers. Over exacte aantallen kan op dit moment nog niks gezegd worden.

Slachtofferhulp
Meerdere mensen waren getuige van het incident. Vanuit de gemeente wordt daar momenteel hulp en opvang voor georganiseerd.

Plaats delict
De bestuurder van de vrachtwagen is meegenomen naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring. De plek van het ongeval is aangemerkt als plaats delict. De Politie verricht uitgebreid sporenonderzoek.


 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...

Celstraf, TBS en rijontzegging geëist voor dodelijk ongeval Maasboulevard Rotterdam tijdens Wereldhavendagen

Rotterdam - Het Openbaar Ministerie heeft donderdag 29 februari acht jaar celstraf, TBS met dwangverpleging en een rijverbod...