Spaanse chauffeur langer in voorarrest voor truckdrama Nieuw-Beijerland

Date:

Share post:

- Advertisement -

Nieuw-Beijerland – De Spaanse vrachtwagenchauffeur die verdacht wordt van het veroorzaken van een ongeluk met dodelijk en zwaar letsel blijft langer vastzitten. De 46-jarige man uit het Spaanse Murcia moest vandaag voor de rechter-commissaris in Rotterdam verschijnen, die besliste dat de voorlopige hechtenis met veertien dagen wordt verlengd.

De chauffeur reed afgelopen zaterdag van de Zuidzijdsedijk en reed met truck over een grote groep mensen heen. Die mensen waren nietsvermoedend bij elkaar gekomen en zaten te genieten van een buurtbarbecue. De bijeenkomst eindigde een drama, zes personen kwamen te overlijden en zeven mensen raakten gewond.

Lees ook: Zes van de zeven gewonden truckdrama Nieuw-Beijerland uit het ziekenhuis

De man zit vast en mag voorlopig alleen nog contact hebben met zijn advocaat. Dat betekent dat hij geen contact mag opnemen met de buitenwereld. De politie doet nog onderzoek naar het bloed van de verdachte.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd