Gigantische drugsvangst in Rotterdamse haven voor derde dag op rij

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Voor de derde dag op rij heeft de Douane een grote partij drugs onderschept in de Rotterdamse haven. Ditmaal betrof het om duizenden kilo’s cannabis.

Afgelopen dagen berichtte het Openbaar Ministerie over meerdere grote drugsladingen die werden onderschept. Maandagavond onderschept de Douane ladingen wat bij elkaar 866 kilo cocaïne betrof. Dinsdagavond werd 1.533 kilo van het witte snuifpoeder ontdekt en in beslag genomen.

3.000 kilo
In tegenstelling tot die twee avonden werd nu een grote lading cannabis gevonden. Bij het scannen woensdagmiddag van een container uit Nicaragua, gevuld met kokosnootschillen, zagen Douaniers iets afwijkends. Bij nadere inspectie werden pakketen cannabis gevonden. In totaal ging het om 3.000 kilo.

De drugs zijn in beslag genomen en vernietigd. De autoriteiten vermoeden dat de drugs in de Spaanse haven in de container zijn verstopt. De zaak is verder in onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd