Spaanse chauffeur Truckdrama Nieuw-Beijerland wordt op vrije voeten gesteld

Date:

Share post:

- Advertisement -

De vrachtwagenchauffeur die verdacht wordt van betrokkenheid bij het truckdrama in Nieuw-Beijerland wordt op vrije voeten gesteld, hij mag de rechtszaak in vrijheid afwachten. Het Openbaar Ministerie (OM) gaat tegen dat besluit in beroep.

Bij het drama op de Zuidzijdsedijk kwamen op 27 augustus zes volwassen om het leven, ook een ongeboren kindje van een hoogzwangere vrouw overleefde het drama niet. De chauffeur reed door een nog onbekende oorzaak met zijn vrachtwagen van de dijk en overreed meerdere personen.

Lees meer: Zes doden en zeven gewonden nadat vrachtwagen inrijdt op buurtbarbecue Zuidzijdsedijk Nieuw-Beijerland

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd