Man in ‘zorgelijke toestand’ na aanhouding in Rhoon

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rhoon – Een man die in de nacht van donderdag op vrijdag is aangehouden, ligt in zorgelijke toestand in het ziekenhuis. Dit heeft de politie bekend gemaakt.


Update: De man is vrijdag 16 september komen te overlijden


De politie laat weten dat de politie even voor middernacht afging op een melding op de Zwaluwenlaan in Rhoon, waar een man stennis zou schoppen. De verdachte, een 42-jarige man uit Rhoon, zou daar ruzie maken en zeer agressief zijn.

De man was volgens de politie ‘dermate onhandelbaar’ dat zij de taser inzetten, om de man te kunnen overmeesteren. Omdat de taser geen effect had, werd vervolgens de politiehond ingezet, die hem vervolgens in zijn beet beet.

Ambulance
De verdachte kon worden overmeesterd en werd overgebracht naar een politiebureau in Spijkenisse. Een ambulance stond bij het bureau klaar om de bijtwond te verzorgen, maar ook in de ambulance zou de man agressief zijn gebleven.

Eenmaal overgebracht in het ziekenhuis zou de man onwel zijn geworden, waarna hij is opgenomen. De politie noemt zijn toestand ‘zorgelijk’.

Rijksrecherche start onderzoek
De politie laat verder weten dat de Rijksrecherche onder leiding van het Openbaar Ministerie een onderzoek is gestart om alle feiten van de bewuste nacht in kaart te brengen.

- Advertisement -

Gerelateerd