Man (36) bekent neerschieten ex-vrouw van Vredenburchlaan Bergschenhoek

Date:

Share post:

- Advertisement -

Berkel en Rodenrijs – De 36-jarige verdachte die vastzit voor het neerschieten van zijn ex-vrouw zou hebben bekend. De schoot op 11 maart van dit jaar zijn ex-vrouw neer in de woning aan de van Vredenburchlaan in Bergschenhoek.

Rijnmond meldt dat het OM zegt dat hij in een afgeluisterd gesprek vanuit het Huis van Bewaring heeft gezegd ‘ik heb het gedaan’. Verdachte Vishal R. belde met zijn familie toen hij zou hebben bekend.

Lees ook: Vrouw (35) zwaargewond na schietpartij in woning van Vreedenburchlaan Bergschenhoek

Het slachtoffer werd geraakt in het hoofd en raakte zeer ernstig gewond, haar dochtertje die ook in de woning aanwezig was raakte niet gewond, maar heeft het mogelijk wel zien gebeuren. Het slachtoffer is inmiddels ontslagen uit het revalidatiecentrum, maar heeft blijvend letsel opgelopen.

Justitie vervolgt de man voor het schietincident maar ook voor stelselmatige stalking en bedreiging. Wanneer de zaak inhoudelijk wordt behandeld is nog niet bekend, het onderzoek is nog niet volledig afgerond.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd