Politie toont beelden van verdachten schietpartij Poolvosweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij op de Poolvosweg in Capelle aan den IJssel. Het incident vond plaats op donderdagavond 25 juli voor het bedrijfspand bij van wijk Uitvaartkisten

Lees ook: Uitvaartkisten bedrijf beschoten Poolvosweg Capelle aan den IJssel

- Advertisement -

Twee mannen die al staan te wachten voor het pand, ontmoeten daar twee andere mannen die met een auto rond 22.00 uur komen aanrijden. Wanneer de auto is gestopt stappen er twee andere mannen uit en lijkt er een transactie te ontstaan. Wanneer de “zakjes” worden overgegeven trekt één van de mannen die stonden te wachten een vuurwapen.

Er ontstaat een schietpartij waarbij er hoogstwaarschijnlijk over en weer wordt geschoten. Ook het bedrijfspand van een uitvaartkisten organisatie wordt geraakt. Doordat dit pand is geraakt wordt de schietpartij de volgende ochtend pas ontdekt. De politie vindt ter hoogte van het bedrijfspand maar ook rondom een ontmoetingshuisje voor jongeren meerdere hulzen.

In het onderzoek naar het schietincident is door de politie al een 19-jarige man uit Vlaardingen aangehouden. De politie richt zich nu op de drie andere mannen. Herkent u één van de mannen neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis- Op hoofdrijbaan van de snelweg A15 ter hoogte van Pernis heeft maandag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...

Felle scooterbrand in kelder van flat aan Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagmiddag 24 september rond 15.00 uur is er brand uitgebroken in een flat...

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...