Moeder Shella werd voor de ogen van haar kinderen 62 keer gestoken Lange Hilleweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De vrouw die op 18 januari in haar woning aan de Lange Hilleweg in Rotterdam werd doodgestoken, blijkt 62 keer door haar partner te zijn gestoken. Ze werd door haar 33-jarige ex-partner Garland van der K. vermoord.

Lees ook: Vrouw overleden na steekpartij Lange Hilleweg Rotterdam

Terwijl er een ruzie was ontstaan blijkt uit de verslaggeving van rechtbank verslaggever Saskia Belleman dat haar 13-jarige zoontje en 3-jarige dochtertje getuige zijn geweest van de fatale steekpartij. Het jongetje liep naar beneden toen hij zijn ouders ruzie hoorden maken en zag samen met zijn zusje hoe zijn moeder werd vermoord. K. bleef maar doorsteken ondanks dat het jongetje probeerde in te grijpen, hij hoorde slechts nog een laatste zucht uit zijn moeders mond komen.

Het openbaar ministerie verdenkt de ex-partner van moord. Dat blijkt uit meerdere Appjes die over en weer zijn gestuurd. De verdachte zelf houdt vol dat hij in een waas heeft gehandeld.

Lees live-verslag verder op Telegraaf

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd