Man (36) kwam om het leven door steekpartij Loderstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De man die zaterdagmiddag rond 16.00 uur om het leven kwam door een geweldsincident aan de Loderstraat in Rotterdam blijkt te zijn neergestoken. Het gaat om een 36-jarige man uit Rotterdam, een 60-jarige man eveneens uit Rotterdam is aangehouden als verdachte.

De politie wist gisteren niet zeker waardoor de man gewond was geraakt. Er werd rekening gehouden met een steekpartij of een schietpartij. Het slachtoffer werd op straat buiten kennis aangetroffen, hij had veel bloed verloren. Op straat is hij nog gereanimeerd, maar het mocht niet meer baten.

- Advertisement -

Lees ook: Man overleden na geweldsincident in Loderstraat in Rotterdam

In de omgeving werd gezocht naar de verdachte. Deze is aangehouden door de politie. Het vermoeden bestaat dat er een ruzie in de persoonlijke sfeer aan vooraf is gegaan. Verdachte en slachtoffer waren bekenden van elkaar.

De politie heeft zaterdagmiddag en avond onderzoek verricht. De straat werd afgezet met zwarte schermen en medewerkers van de forensische opsporing hebben de sporen veilig gesteld en het slachtoffer nader onderzocht. De politie komt graag in contact met getuigen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd