Opnieuw auto’s in brand gestoken Zevenkampse Ring Rotterdam (video)

Date:

Share post:

Rotterdam – Opnieuw zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag auto’s in brand gestoken op de Zevenkampse Ring in Rotterdam. Rond 02.20 uur werd de brandweer gealarmeerd voor voertuigbranden op precies dezelfde plek als het weekend ervoor. Bij aankomst stonden er twee auto’s aan de voorzijde bij het wiel in brand.

- Advertisement -

De brand zelf kon dit keer gelukkig snel worden gedoofd, wel zijn de auto’s flink beschadigd geraakt. De politie gaat uit van brandstichting. Het weekend ervoor brandde op precies hetzelfde stuk drie auto’s uit. Ook toen hield men al rekening met brandstichting.

Lees ook: Meerdere voertuigen uitgebrand door vermoedelijke brandstichting in Rotterdam Oost

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd