Politie toont beelden van schutter dodelijke schietpartij Tiendplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond beelden vertoond van de schutter die op zaterdagavond 29 oktober rond 22.20 uur de 30-jarige Jaison Sanches zou hebben doodgeschoten. Het slachtoffer zit nietsvermoedend met vrienden op het terras van Marokkaans restaurant Ryad op het Rotterdamse Tiendplein, waarna de schutter het vuur opent.

- Advertisement -

Het 30-jarige slachtoffer wordt als enige van de vriendengroep geraakt en stort ter plekke in elkaar. Zijn toestand was bij aankomst van de hulpverleners zo kritiek dat artsen van het Mobiel Medisch Team hem ter plekke hebben geopereerd. Niet veel later overlijdt Sanches in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Lees ook: Dode na schietpartij Tiendplein Rotterdam (video)

De politie wil graag in contact komen met de mannen die na het schietincident wegvluchten. Zij zaten en stonden in de buurt van het slachtoffer toen het vuur werd geopend. Mocht u eveneens iets hebben gezien of gehoord, dan komt de politie eveneens graag met u in contact.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd