Man uit Zuidland aangehouden voor dodelijke schietpartij in Zuidland

Date:

Share post:

Zuidland – De politie heeft vrijdagmorgen in Zuidland een tweede verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij in diezelfde straat. Het gaat om een 45-jarige man uit Zuidland. Het Team Parate Eenheid viel vanmorgen zijn woning in diezelfde plaats binnen.

De man is aangehouden en als verdachte van betrokkenheid overgebracht naar het politiebureau. De man kwam naar voren tijdens het onderzoek van de politie. Eerder werd een 35-jarige man uit Weert aangehouden, hij sloeg na het schietincident op de vlucht en crashte tijdens de politieachtervolging.

- Advertisement -

Lees ook: Slachtoffer fatale schietpartij Zuidland betreft 41-jarige Danny de Vries (video)

Zondagavond 20 november werden buurtbewoners rond 22.30 uur opgeschrikt door verschillende knallen. Op de Zoetemanring werd het 41-jarige slachtoffer Danny M. neergeschoten. Toegesnelde agenten hebben hem nog geprobeerd te reanimeren, maar dit mocht helaas niet meer baten. Hij overleed ter plekke. De politie startte direct een onderzoek waarbij sporen werden veilig gesteld en buurtbewoners werden bevraagd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd