Opnieuw explosie bij eerder beschoten restaurant Volmarijnstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Opnieuw zijn omwonenden van een restaurant aan de Claes de Vrieselaan met de Volmarijnstraat opgeschrikt door geweld. Rond 01.30 uur werd een explosief tot ontploffing gebracht waardoor de winkelruit sneuvelde.

Lees ook: Surinaams eethuis beschoten Volmarijnstraat Rotterdam West

- Advertisement -

De politie kwam met veel mankracht ter plaatse, een medewerker van het Team Explosieven Verkeninng (TEV) kwam eveneens ter plekke om de situatie te beoordelen. Die constateerde dat alles tot ontploffing is gekomen en er geen gevaar meer was.

De Forensische Opsporing heeft vervolgens onderzoek verricht. Hierbij zijn tientallen sporen veiliggesteld. Op 27 november werd het pand ook al beschoten. Een 19-jarige Capellenaar werd toen opgepakt als verdachte.

Lees ook: Politie houdt 19-jarige man uit Capelle aan den IJssel als verdachte van beschietingen en plaatsen van explosieven

- Advertisement -

Gerelateerd