10.000 euro voor gouden tip in moordzaak Jaison Sanches Tiendplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie looft een beloning van 10.000 euro uit voor de gouden tip op de moord van Jaison Sanches. Op 29 oktober werd hij op het Tiendplein in Rotterdam, op een vol terras van dichtbij doodgeschoten.

In het programma opsporing verzocht werd dinsdagavond genoemd dat de naam van de schutter zou zijn genoemd door een tipgever, echter was de beller niet goed te verstaan, de politie is opnieuw op zoek naar deze tipgever.

- Advertisement -

Jaison was op het Tiendplein met vrienden bij een plaatselijke kroeg. Een man kwam het plein opgelopen en opende het vuur. Jaison raakte zwaargewond, en werd op straat geopereerd. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis overleed hij alsnog aan zijn verwondingen. De politie houdt er rekening mee dat hij niet het beoogde slachtoffer van de schutter moest zijn.

Lees ook: Dode na schietpartij Tiendplein Rotterdam (video)

 

- Advertisement -

Gerelateerd