Overleden man in woning Zilverschoon in Hoogvliet omgekomen door misdrijf

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet Rotterdam – De dode man die op tweede kerstdag werd gevonden in een woning aan de Zilverschoon is door een misdrijf om het leven gekomen. Dit heeft de Politie bekend gemaakt.

Rond het einde van de middag ontvangt de Politie melding van bekenden van het slachtoffer. Zij zouden geen contact met de man kunnen krijgen.

- Advertisement -

Als agenten bij de woning van de man komen, treffen zij hem hier dood aan. Direct werd een groot onderzoek gestart. Kort erop ook een TGO (team grootschalige opsporing), waardoor een groot rechercheteam op de zaak wordt gezet.

Onderzoek in volle gang
De Politie heeft vandaag bekend gemaakt dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek is in volle gang en mensen die meer informatie of camerabeelden uit de omgeving hebben, worden gevraagd contact op te nemen met het rechercheteam.

Tips kunnen worden gemeld via de Opsporingstiplijn (0800-6070) of het Team Criminele Inlichtingen (088-661 77 34). Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....

Mogelijke brand in supermarkt aan de Bosweg in Gouda

Gouda - Vanochtend rond 5 over 9 werd de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht op straat aan...