Overleden man in woning Zilverschoon in Hoogvliet omgekomen door misdrijf

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet Rotterdam – De dode man die op tweede kerstdag werd gevonden in een woning aan de Zilverschoon is door een misdrijf om het leven gekomen. Dit heeft de Politie bekend gemaakt.

Rond het einde van de middag ontvangt de Politie melding van bekenden van het slachtoffer. Zij zouden geen contact met de man kunnen krijgen.

- Advertisement -

Als agenten bij de woning van de man komen, treffen zij hem hier dood aan. Direct werd een groot onderzoek gestart. Kort erop ook een TGO (team grootschalige opsporing), waardoor een groot rechercheteam op de zaak wordt gezet.

Onderzoek in volle gang
De Politie heeft vandaag bekend gemaakt dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek is in volle gang en mensen die meer informatie of camerabeelden uit de omgeving hebben, worden gevraagd contact op te nemen met het rechercheteam.

Tips kunnen worden gemeld via de Opsporingstiplijn (0800-6070) of het Team Criminele Inlichtingen (088-661 77 34). Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...