Bestuurder dodelijk ongeluk Groene Kruisweg Rotterdam nog drie maanden langer vast

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De bestuurder die wordt verdacht van het veroorzaken van het dodelijke ongeluk op Tweede Kerstdag 2022 blijft nog zeker drie maanden in de gevangenis zitten. Het OM maakte bekend dat zijn voorarrest is verlengd.

De automobilist reed op de Groene Kruisweg een andere auto, hij reed door rood, was onder invloed en reed veel te hard. Een gezin in de aangereden auto, waaronder hun dochtertje van 7 jaar overleefden de bizarre aanrijding niet.

- Advertisement -

Lees ook: Drie doden en zwaargewonde na ernstig ongeluk Groene Kruisplein Rotterdam

Het NFI doet onderzoek naar de bloedmonsters van de verdachte. Dit onderzoek is nog niet afgerond.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd