Politie toont verdachte explosie Struikheide Rotterdam in Opsporing Verzocht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is op zoek naar de daders van een explosie bij een woning aan de Struikheide in Rotterdam. In de nacht van 11 op 12 december werd bij de voordeur van de woning een explosief tot ontploffing gebracht. Er ontstond een flinke brand, maar de bewoners kwamen met de schrik vrij.

Lees ook: Explosief ontploft bij voordeur van woning en richt ravage aan Struikheide Rotterdam (video)

- Advertisement -

Afgelopen dinsdag toonde Opsporing Verzocht camerabeelden van de deurbel. En één van de verdachten was daarop goed zichtbaar.. Het gaat om een man met een baardje.

De schade aan de woning is groot, en het heeft een behoorlijke impact op de leefomgeving van buurtbewoners. Het motief voor de ontploffing is nog niet duidelijk. Meer informatie op de website van Opsporing verzocht

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd