Ex-partner gezocht voor dodelijke schietpartij Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht – De politie is dringend op zoek naar de 49-jarige Minh Nghia Vuong. Hij wordt verdacht van het doodschieten van een 66-jarige vrouw op zaterdag 21 januari in Zwijndrecht, en het neerschieten van haar 38-jarige dochter.

Minh Nghia Vuong is de ex—partner van de 38-jarige vrouw. Hij schoot op de parkeerplaats van het winkelcentrum de moeder van zijn ex dood. Zij stierf ter plekke aan haar verwondingen. De 38-jarige vrouw ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

- Advertisement -

Lees ook: Moeder overleden na schietpartij op parkeerplaats winkelcentrum in Zwijndrecht, dochter zwaargewond

Minh Nghia Vuong is vlucht- en vuurwapengevaarlijk. Heeft u informatie over zijn verblijfplaats, bel dan met 0900-8844, of anoniem via M op 0800-7000. U kunt ook bellen met Team Criminele Inlichtingen op 088 – 661 77 34.

Ziet u Vuong? Benader hem niet zelf, maar bel dan direct 112.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd