Politie vindt tweede vluchtauto verdachte schietpartij Zwijndrecht in Rotterdam-Zevenkamp

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De tweede vluchtauto van de verdachte van de dodelijke schietpartij op de parkeerplaats van een winkelcentrum in Zwijndrecht is aangetroffen op de Kuinder in Rotterdam-Zevenkamp. Omwonenden zagen de auto na een oproep van de politie staan.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart om te kijken hoelang de auto er geparkeerd heeft gestaan. Omwonenden worden opgeroepen om bijvoorbeeld camera en dashcambeelden te controleren en waar nodig te delen met de politie. Het is niet bekend hoe de 49-jarige verdachte zich op dit moment verplaatst. Eerder viel de politie al twee woningen in Rotterdam-Ommoord binnen.

Vluchtauto gevonden en invallen woningen in zoektocht naar verdachte schietpartij Zwijndrecht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd