Uitslaande brand verwoest bedrijfspand Weg en Bos Bergschenhoek (video)

Date:

Deel bericht:

Bergschenhoek – Dinsdagavond 7 februari is opnieuw een zeer grote brand uitgebroken in Bergschenhoek (gemeente Lansingerland). Dit keer woedde er een brand in een bedrijfsloods met een autobedrijf en een interieurbouwer.

- Advertisement -

Even voor half elf werd de brand opgemerkt bij een bedrijfsverzamelgebouw aan de Weg en Bos. Volgens de eerste informatie zou het gaan om een autospuiterij en een interieur-bouwbedrijf. De brand was uitslaand en ging gepaard met veel rook ontwikkeling. Rond half een ’s nachts is het zijn brand meester gegeven.

Ten tijde van de brand zou er niemand aanwezig zijn geweest en oor zover bekend zijn er ook geen slachtoffers.

Burgemeester Pieter van de Stadt van Lansingerland is aanwezig geweest en heeft zich laten informeren over de huidige situatie. Verder worden omwonenden die last hebben van de rook opgeroepen om ramen en deuren te sluiten.

Vermoedelijk is de brandweer komende uren nog bezig met het nablussen.

Zaterdag 4 februari was er ook al een zeer grote brand, toen bij een voetbalvereniging op nog geen kilometer afstand.

- Advertisement -

Gerelateerd