Explosief vernield portiek van woningen Riederlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Voor de derde keer in vijf dagen tijd is er opnieuw een explosief afgegaan bij een woning in Rotterdam. Dit keer werd het explosief bij een portiek aan de Riederlaan in Rotterdam-Feijenoord tot ontploffing gebracht. Er ontstond veel schade.

De brandweer rukte in eerste instantie nog uit voor brand, maar daarvan bleek geen sprake te zijn. Bij het aankomen van de eerste hulpverleners lag op straat nog een ontstekingdraad. Dat duidt erop dat het explosief doelbewust tot ontploffing is gebracht. Een medewerker van Team Explosieven Verkenning heeft onderzoek verricht. Hierna zijn de sporen veilig gesteld door de Forensische Opsporing.

- Advertisement -

De politie heeft van de bewoner een telefoon in beslag genomen. Dat is protocol als er een aanslag op een woning is gepleegd. De bewoner was het daar echter niet mee eens en gooide de telefoon kapot op straat. Voor het uitlezen van het toestel maakte dat volgens de politie niets uit.

Lees ook: Veel schade aan woning door explosie Lunenburgdam Rotterdam

Afgelopen vrijdag ontplofte er een explosief bij een woning aan de Lunenburgdam in Rotterdam-Beverwaard. Afgelopen dinsdagmorgen was een huis aan de Wim Wagenerhof het doelwit van een explosie. De politie doet onderzoek.

Lees ook: Politie onderzoekt explosie bij woning Wim Wagenerhof Rotterdam

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Waarschuwingsschot gelost op Nassauhaven na vuurwapenmelding op Roentgenstraat in Rotterdam

Rotterdam - Zondagmorgen 14 april hebben agenten hun wapens getrokken na een vuurwapenmelding op de Roentgenstraat. Een agent...

Gewonde na steekpartij Woelwijkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond 12 april rond 20.15 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Woelwijkstraat in Rotterdam....

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...