Rotterdammer (14) aangehouden voor neersteken man op de Dreef in Rotterdam-zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 14-jarige jongen uit Rotterdam is aangehouden, nadat hij op 12 februari een 28-jarige man uit Polen zou hebben neergestoken. Hoewel de jongen al op 15 februari werd aangehouden, heeft de politie dit pas vandaag (23 februari) bekend gemaakt.

Op 12 februari had het slachtoffer zijn auto neergezet op de Dreef in Rotterdam-zuid. Kort erop ontstond onenigheid met een groepje jongeren, waarna de man werd neergestoken.

- Advertisement -

Zwaargewond ontkwam de man. Op de Lede werd de man opgevangen door het inmiddels gealarmeerde ambulancepersoneel en het Mobiel Medische Team (MMT). De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het nu met de man is.

Melden
Een paar dagen later, op 15 februari, meldde de 14-jarige jongen zich zelf bij de politie. Hij werd hierop aangehouden. De politie laat weten dat de jongen nog altijd vast zit en dat hij ervan wordt verdacht de man te hebben neergestoken.

- Advertisement -

Gerelateerd