Explosief gaat af bij kapperszaak Hudsonplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een kapperszaak aan het Hudsonplein in Rotterdam is afgelopen nacht een explosief afgegaan. Door de explosie raakte een deur en een aantal ruiten beschadigd. De omwonenden belden na de klap direct de politie.

Bij aankomst was er sprake van flink wat schade. De omgeving is afgezet en het Team Explosieven Verkenning heeft onderzoek verricht om te kijken of er geen gevaar meer was. Hierna heeft de politie onderzoek verricht door sporen veilig te stellen.

- Advertisement -

Eerder die nacht ging er ook al een explosief af bij een woning aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam, slechts enkele honderden meters verderop.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd